Krachtige websites, binnen handbereik

Met Nu Modern Online is het bouwen van een website eenvoudiger dan ooit tevoren. Of u nu een ambitieuze ondernemer bent die een krachtige online aanwezigheid wil opbouwen of een creatieve geest die zijn portfolio wil presenteren, wij bieden de tools en mogelijkheden om uw visie tot leven te brengen. Ons platform wordt geleverd met een reeks indrukwekkende functies en mogelijkheden.

Professioneel ontworpen layouts
Gebruiksvriendelijk uw website aanpassen
Mobiele versie aanpassen
Gratis meertaligheid
SEO mogelijkheden
Onbeperkt aantal pagina's
AI-Tool

E-Commerce mogelijkheden

Nu Modern Online biedt zelf geen e-commerce-functionaliteit aan voor het verkopen van producten online.

Wel zijn er mogelijkheden om via onze partners gebruik te maken van het Nu Modern Online systeem i.c.m. WordPress/WooCommerce waardoor je samen met hen jouw eigen webshop kan starten.

Dit alles staat nog los van de 100+ professioneel ontworpen layouts waar jij gebruik van kan maken! Lees snel verder om te zien welke mogelijkheden Nu Modern Online u biedt.

Professioneel ontworpen layouts

Kies uit een diverse selectie van moderne en stijlvolle layouts die perfect aansluiten bij uw merk of persoonlijke smaak. Of je nu een strakke zakelijke uitstraling zoekt of een meer creatieve benadering wilt, wij hebben, met keuze uit meer dan 100, layouts de juiste layout voor u.

Geen betalingsgegevens nodig, kies een layout,

maak uw account en probeer het direct gratis uit!

Gebruiksvriendelijk aanpassen

Omdat Nu Modern Online gericht is op de ondernemer die graag modern online wil, zonder te veel poespas en gedoe, is het systeem ontwikkelt met dit idee in het achterhoofd.

Met Nu Modern Online kunt u moeiteloos de perfecte lay-out voor uw website creëren (of uitkiezen). Voeg uw eigen afbeeldingen, tekst, video's en meer toe met slechts een paar klikken, zonder enige technische kennis. Pas vervolgens de kleuren nog aan en voeg uw logo toe en ga live met uw nieuwe website!

Geen betalingsgegevens nodig, kies een layout,

maak uw account en probeer het direct gratis uit!

Mobiele versie aanpassen

Uw website zal er altijd geweldig uitzien, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt om het te bekijken. Dankzij ons responsieve design past uw content zich automatisch aan aan de schermgrootte van de gebruiker, van desktop tot mobiel.

Bijkomend voordeel, alle 100+ layouts die al voor u ontworpen zijn, zijn ook al volledig responsive. Waardoor u alleen nog maar de website hoeft te vullen met uw eigen afbeeldingen, teksten en alles wat jij wenst te tonen. Wel zo makkelijk!

Geen betalingsgegevens nodig, kies een layout,

maak uw account en probeer het direct gratis uit!

Gratis meertaligheid

Bereik een breder publiek door uw website eenvoudig automatisch te vertalen naar meerdere talen, zonder extra kosten. u houdt zelf de controle over alle vertalingen. Maak verbinding met internationale klanten en vergroot uw wereldwijde bereik.

Geen betalingsgegevens nodig, kies een layout,

maak uw account en probeer het direct gratis uit!

SEO Mogelijkheden

Optimaliseer uw website voor zoekmachines en verbeter de vindbaarheid met behulp van krachtige SEO-tools. Verhoog uw online zichtbaarheid en trek meer organisch verkeer aan naar uw website.

Geavanceerd:

Geavanceerde SEO gebruikers, zoals marketeers, kunnen gebruik maken van code-injecties in de <head> & <footer> tags van de website om bijvoorbeeld het aantal bezoekers te kunnen tracken via een koppeling met Google Tag Manager.

Geen betalingsgegevens nodig, kies een layout,

maak uw account en probeer het direct gratis uit!

Onbeperkt aantal pagina's

Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een website met een onbeperkt aantal pagina's. Voeg zoveel pagina's toe als u wilt, van portfolio's tot blogposts, zonder beperkingen. Kies een layout die bij u past, voeg uw eigen content toe en dupliceer vervolgens de pagina zodat u alvast een goed startpunt hebt voor de nieuwe pagina('s).

Geen betalingsgegevens nodig, kies een layout,

maak uw account en probeer het direct gratis uit!

AI-Tool

Maak gebruik van onze geavanceerde AI-Tool en voer uw gegevens in om binnen 30 seconden een website te genereren. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om andere kleuren, andere teksten of andere foto's toe te laten voegen. Bent u tevreden over de basis? Dan kunt u de site eventueel bewerken (inlog vereist) met uw eigen teksten & beeldmateriaal. Vervolgens kunt u ook hier de site makkelijk lanceren!

Beperkt proberen mogelijk, vaker pagina's genereren? Dan heeft u een abonnement nodig. Maar u kan het volledig gratis uitproberen!

Kies uit een van onze 100+ Layouts

Van 1-pagina layouts tot aan volledige websites, uw website is binnen handbereik

  • Gezondheid & schoonheid
  • Zakelijk
  • 1-pagina layout
  • Eten & restaurants
  • Educatie
  • Sport
Gezondheid & schoonheid
Zakelijk
1-pagina layout
Eten & restaurants
Educatie
Sport

Geen betalingsgegevens nodig, kies een layout, maak uw account aan en probeer het direct gratis uit!

Waar wacht u nog op?

Met Nu Modern Online krijgt u niet alleen een krachtige website builder, maar ook een scala aan extra voordelen om uw online succes te vergroten. Waar wacht u nog op? Start vandaag nog met het bouwen van uw eigen website!

Veel gestelde vragen

Vind de antwoorden op uw vragen, of bekijk onze uitlegvideo's!

Kennisbank & Documentatie

Uitleg direct in de builder

Wat is Nu Modern Online en hoe werkt het?

Nu Modern Cloud is een online website builder die u de mogelijkheid bied om een website te maken zonder enige code of design ervaring of kennis. Met Nu Modern Cloud kiest u een layout welke u invult met uw teksten en afbeeldingen om vervolgens de website met een klik op de knop te lanceren.

Heb ik technische kennis nodig om Nu Modern Online te gebruiken?

Nee, u heeft absoluut geen technische kennis nodig om Nu Modern Online te gebruiken. Het platform is ontworpen voor iedereen, zodat u moeiteloos, zelfs zonder technische achtergrond, een website kunt bouwen. U kan direct aan de slag!

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken met Nu Modern Online?

Ja, u kunt eenvoudig uw eigen domeinnaam integreren met Nu Modern Online. Sterker nog, u kunt met een druk op de knop uw website live plaatsen. Als u nog geen domein hebt, kunt u er ook een registreren via ons platform.

Zijn er verborgen kosten met Nu Modern Online?

Nee, we geloven in volledige transparantie. Bij Nu Modern Online zijn er geen verborgen kosten. U betaalt een duidelijke, maandelijkse prijs voor toegang tot ons platform, email, hosting, domeinnaam en alle support functies. Geen verrassingen, en u kunt op elke maand opzeggen en het systeem gratis proberen!

Biedt Nu Modern Online support?

We bieden video-uitleg voor alle functies die in Nu Modern Online zitten, zodat u snel vertrouwd raakt met ons platform en alles wat het te bieden heeft. We bieden deze video's aan om u te helpen bij elke stap van uw website-creatieproces. Zo kunt u altijd snel en makkelijk terugvinden, mee-klikken, pauzeren en terugspoelen om de website van uw dromen te maken.

Kennisbank & Documentatie

Uitleg direct in de builder

Video Documentatie

Nu Modern Online | KvK: 82379718 | Gebruiksvoorwaarden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

Disclaimer: Alle prijzen die op deze website worden benoemd zijn exclusief BTW.