Partners op het online gebied

Bij Nu Modern Online zijn we voortdurend bezig met het verbeteren en uitbreiden van onze diensten om onze klanten te voorzien van de best mogelijke tools voor online succes. Daarom zijn we verheugd om onze partners aan te kondigen die zich richten op de naadloze integratie van onze website builder met bijvoorbeeld het populaire e-commerceplatform WooCommerce. Ook ondersteuning bij het vindbaar maken van uw website is mogelijk.

E-Commerce webshops
Online uw producten verkopen via een webshop
Integratie met WordPress
Marketing & zoekmachine optimalisatie
Meer uit Google halen

Met Nu Modern Online is het bouwen van een website eenvoudiger dan ooit tevoren. Toch is het goed om na te denken om wat u kan doen om uw website nog beter te maken. Hier helpen onze partners graag bij!

Waarom partners van Nu Modern Online?

Vakkundigheid in E-commerce:

Onze partners zijn experts in het implementeren van geavanceerde

e-commerceoplossingen. Ze begrijpen de unieke behoeften van online ondernemers en bieden op maat gemaakte oplossingen die hun bedrijf helpen groeien.

Synergie tussen Nu Modern Online en WooCommerce:

Door samen te werken met onze partners kunnen onze klanten profiteren van de krachtige combinatie van Nu Modern Online's veelzijdige website builder en de uitgebreide functionaliteit van WooCommerce. Dit betekent dat u een e-commerceplatform van wereldklasse krijgt dat perfect is afgestemd op uw behoeften.

Ondersteuning van begin tot eind:

Onze partners staan klaar om klanten te begeleiden bij elke stap van het proces, van het ontwerpen en ontwikkelen van de website tot het lanceren en laten groeien van hun online bedrijf. Ze bieden uitgebreide ondersteuning en expertise om ervoor te zorgen dat klanten het meeste halen uit hun online aanwezigheid.

Hoe Werkt Het?

Vul het formulier in:

Door het invullen van het formulier zullen we u koppelen aan de partner die het beste past bij uw wensen. Vervolgens neemt de partner direct contact met u op om samen de wensen door te nemen.

Samen groeien:

Werk samen met onze partners om uw online aanwezigheid te versterken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Profiteer van hun expertise en ondersteuning om uw e-commerceactiviteiten te optimaliseren en te laten groeien.

Ontdek vandaag nog de voordelen van onze partners

Klaar om uw online aanwezigheid naar het volgende niveau te tillen? Ontdek vandaag nog de voordelen van samenwerken met onze partners en ervaar de kracht van Nu Modern Online in combinatie met WooCommerce.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze partners en hoe ze u kunnen helpen bij het realiseren van uw e-commerce doelstellingen.

Laat ons samen bouwen aan uw online succes!

Veel gestelde vragen

Vind de antwoorden op uw vragen, of bekijk onze uitlegvideo's!

Kennisbank & Documentatie

Uitleg direct in de builder

Wat is Nu Modern Online en hoe werkt het?

Nu Modern Cloud is een online website builder die u de mogelijkheid bied om een website te maken zonder enige code of design ervaring of kennis. Met Nu Modern Cloud kiest u een layout welke u invult met uw teksten en afbeeldingen om vervolgens de website met een klik op de knop te lanceren.

Heb ik technische kennis nodig om Nu Modern Online te gebruiken?

Nee, u heeft absoluut geen technische kennis nodig om Nu Modern Online te gebruiken. Het platform is ontworpen voor iedereen, zodat u moeiteloos, zelfs zonder technische achtergrond, een website kunt bouwen. U kan direct aan de slag!

Kan ik mijn eigen domeinnaam gebruiken met Nu Modern Online?

Ja, u kunt eenvoudig uw eigen domeinnaam integreren met Nu Modern Online. Sterker nog, u kunt met een druk op de knop uw website live plaatsen. Als u nog geen domein hebt, kunt u er ook een registreren via ons platform.

Zijn er verborgen kosten met Nu Modern Online?

Nee, we geloven in volledige transparantie. Bij Nu Modern Online zijn er geen verborgen kosten. U betaalt een duidelijke, maandelijkse prijs voor toegang tot ons platform, email, hosting, domeinnaam en alle support functies. Geen verrassingen, en u kunt op elke maand opzeggen en het systeem gratis proberen!

Biedt Nu Modern Online support?

We bieden video-uitleg voor alle functies die in Nu Modern Online zitten, zodat u snel vertrouwd raakt met ons platform en alles wat het te bieden heeft. We bieden deze video's aan om u te helpen bij elke stap van uw website-creatieproces. Zo kunt u altijd snel en makkelijk terugvinden, mee-klikken, pauzeren en terugspoelen om de website van uw dromen te maken.

Nu Modern Online | KvK: 82379718 | Gebruiksvoorwaarden | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring

Disclaimer: Alle prijzen die op deze website worden benoemd zijn exclusief BTW.